ARCA Midwest Tour Operational Schedule - Milwaukee Mile						
Golf Car	t Rentals: Contact Mike Erickson	Above	Par Gol	f Cars		
Phone: 262-896-9570						
		(¢=0)				
	nase temp license to leave the tunnel area					
Four whee	lers Allowed Inside Pit Paddock and Infield	Only (ma	y not leave	tunnei)		
	Fil. 2044					
	une 5th, 2014					
4:00-7:00P	M Campers Village Registration Open					
Fuidou luna	C 2014					
Friday June						
	*Special Notes*	1 - C - L - L / 6 /	E D. J.	D\		
	pectator Vechicle Per Race Car Allowed on	•	L5 Parking	Pass)		
	se Parking: Mid-Am, Midwest Trucks, Vinta					
	rea: ARCA Midwest Tour, CRA JEGS All Star		all death and			
	native Practice Schedule for JEGS All Stars and					
	Registration Open: Mid-American Series, N	ilawest ir	ucks, vinta	age		
<u> </u>	Campers Village Open Turns 1&2 Only					
	Hoosier Tire Sales Open Mid-Am/Trucks/V					
	Registration Open: ARCA Midwest Tour, Je	_	5			
	Hoosier Tire Sales Open Midwest Tour/JEG					
-	ALL SERIES DIRECTOR MEETING MEDIA BUI					
	Mid-Am, Trucks, Vintage Safety Briefing No					
+	Fire/Safety/Wrecker Crews Safety Meeting	3				
	Mid-Am Practice Begins (30 Mins)					
-	Midwest Trucks Practice (30 Mins)	•				
	JEGS ALL Stars Safety Briefing- Media Build	_				
	M ARCA Midwest Tour Safety Briefing-Media Building					
	Vintage Practice (15 Mins)					
-	JEGS ALL Stars Practice (40 Mins)					
	Back Stretch Wall OPENS					
	ARCA Midwest Tour Practice (45 Mins)					
+	Mid-Am Practice (30 Mins)					
	Midwest Trucks Practice (30 Mins)					
	Vintage Practice (15 Mins)	DENIC				
-	Lunch Break (30 Mins) Back Stretch Wall O	PENS				
	JEGS ALL Stars Practice (45 Mins)					
+	ARCA Midwest Tour Practice (45 Mins)					
	Mid-Am Practice (20 Mins)					
+	Midwest Trucks Practice (20 Mins)					
-	Vintage Practice (15 Mins)					
	JEGS ALL STARS (30 Mins)					
5:45PM	ARCA Midwest Tour Practice (30 Mins)					

	Practice ENDS				
':00PM	Budweiser Pole Party in Bud Pavilion ALL D	DIVISIONS	REQUIRED		
NOTES: NO	O INFIELD PARKING ALLOWED				
Saturday	June 7, 2014				
	Open Registration All Divisions				
	Campers Village Open				
-	Hoosier Tire Sales Begin Mid-Am/Trucks Qu	alifying Tir	es		
	Hoosier Tire Sales Open Midwest Tour/JEGS	· ·			
	ARCAMT Pre-Tech Line Open at MAIN Sout		a		
	JEGS All Stars Tech Line Open				
8:30AM	Fire/Safety/Wrecker Crews Safety Meeting				
	Mid-Am Driver Meeting				1
	Midwest Truck Tour Driver Meeting				
8:50AM	Cross Over Gate Closes				
9:00AM	Mid-Am Practice Begins (30 Mins)				
	Midwest Truck Tour Practice (20 Mins)				
9:50AM	JEGS All Stars Practice (45 Mins)				
10:35AM	ARCAMT Practice Begins (60 Mins)				
11:35AM	Mid-Am Final Practice (25 Mins)				
12:00PM	Midwest Truck Tour Final Practice (15 Mins	)			
12:15PM	Vintage Final Practice (15 Mins)				
12:30PM	JEGS All Stars Practice (30 Mins)				
1:00PM	Qualifying Tire Selections Open JEGS All Sta	rs			
1:00PM	ARCAMT Practice Begins (60 Mins)				
2:00PM	Qualifying Tire Selections Open ARCAMT				
2:00PM	Lunch Break (30 Mins) Cross Over Gate Ope	ens			
2:10PM	JEGS All Stars Driver Meeting Media Buildin	ıg			
2:30PM	Truck Qualifying, Mid Am Qualifying 2 Laps				
2:40PM	ARCAMT Driver Meeting Media Building				
3:40PM	Cross Over Gate Opens for 15 Mins				
3:55PM	National Anthem				
	Vintage Feature	20 Laps or	30 MINS		
	Midwest Truck Feature	30 Laps or	35 MINS		
	MID-American Feature	35 Laps or			
6:00PM	Monster Truck Summer Nationals				
	Free Style Moto-Cross				
8:20PM					
he Tunnel	Will Close to Automobile Traffic. The Back Gat	e will be Op	en 24hrs.		
he ONLY V	echicles Allowed in or out are campers village	vehicles wi	th parking p	oass.	

	(No materized Pac/Vehicles in ar out till	Λ <b>Λ</b> Λ Λ		ı		
	(No motorized Rec/Vehicles in or out till AM)					
Sunday I	une 8, 2014					
_						
	arking is OPEN to ALL Vehicles- \$15 p		C: 11			
	Iders can Enter Tunnel via Walking or Car if yo	u have an in	field pass a	t any time.		
	Credential Tent Opens					
	Qualifying Tires Released Both Divisions					
	JEGS All Star Qualifying Tech Begins					
	ARCAMT Qualifying Tech Begins					
	Qualifying Begins JEGS All Stars					
	Qualifying Begins ARCAMT  Last Chance JEGS All Stars	25 Lans or	20 Mins			
	Last Chance ARCAMT	25 Laps or				
		25 Laps or	20 IVIIIIS			
1.00101	Opening Ceremonies Festivities Begin Driver Intros JEGS All Stars					
	Driver Intros ARCAMT					
2.00DN4	Start Your Engines JEGS All Stars 100	100 Laps				
2.001101	Break at Lap 50 - 10 Mins	100 Laps				
	Break at Lap 30 - 10 Mills					
3·3UDM	Start Your Engines Howie Lettow 150	150 Laps				
3.307101	Start Tour Engines Howie Lettow 130	130 Laps				

8:45	Event End			
	ARCAMT	30 Seconds Per Lap		
	Big 8	32 Second	ls Per Lap	
	Trucks	32 Seconds Per Lap		
	Mid-American	32 Seconds Per Lap		
	Qualifying Time and Race Time Average Est	ifying Time and Race Time Average Estimates		